Nos métiers | Sysco BE
text.skipToContent text.skipToNavigation
16.jpg

Travailler chez Sysco Belgium... 

Nos talents à l’honneur

LEENDERT.jpg

"Ik ben begonnen als chauffeur 5jaar geleden en kreeg de mogelijkheid om als routeplanner af en toe in te springen. Dit doe ik nu al een 2tal jaar. De interessante job inhoud en de leuke sfeer zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier kom werken. 

Het is een leerrijk proces geweest, zo heb ik mijn Frans op de werkvloer de laatste jaren ferm verbeterd en krijg ik de kans om mij te blijven specialiseren in mijn huidige functie.”

Leendert - Routeplanner

PASCALE2.jpg

“En septembre, je travaille 22 ans chez Davigel. De la petite équipe polyvalente à l’entreprise à départements, du fax à l’appli, de quelques centaines de produits alimentaires à plus de 2.000 maintenant…. Chouette d’avoir pu vivre toutes ces évolutions, plus chouette encore d’être toujours à bord ! Davigel Belgique est une entreprise au visage humain et à l’ambiance conviviale, un point de repère en ces temps hors du commun. Notre gamme mérite sa petite place au sein du paysage food service et je suis bien contente de pouvoir y contribuer. »

Pascale –Data & Communication Manager

LINDA.jpg

 “30 jaar in hetzelfde bedrijf met hart en ziel gewerkt … plots worden de afdeling en ik verkocht en 1,5 jaar later sta ik op straat. Een nieuwe job vinden als je wat ouder bent is geen sinecure maar Davigel is niet bang voor diversiteit op de werkvloer. Diversiteit in iedere betekenis van het woord en mijn leeftijd was absoluut geen probleem. « Iedereen » wordt met open armen ontvangen! geen discriminatie qua leeftijd, geaardheid, kleur, … en dat is zo belangrijk!

Een goede sfeer, humor, respect, positiviteit …. Allemaal factoren die maken dat je je goed voelt. Dat geeft je energie een boost en dat geeft je een warm gevoel. Je voelt je gewoon thuis.

En toch een stress’ke? Geen probleem de deur van de manager staat altijd open … voor iedereen!

In december 2021 werk ik 4 jaar bij Davigel nog altijd met « de volle goesting »!

LindaCreditcontrole

JAMEL.jpg

« Chauffeur chez Davigel depuis 2013.

J’y ai trouvé une équipe de chauffeur très agréable et des collègues logistique à l’écoute des chauffeurs. 

Il règne une très bonne ambiance ! L’équipe télévente est très professionnelle et j’apprécie fortement l’esprit d’entre-aide chez les représentants. »

Jamel - Chauffeur

MARIE FRANCE.jpg

“Ik werk al meer dan 20 jaar bij Davigel. Telesales is mijn roeping gebleken al heb ik de mogelijkheid gekregen om ook even als vertegenwoordiger aan de slag te gaan.

Wat ik het leukst vind aan Telesales is het ritme en de “shwoeng” dat je adrenaline geeft doorheen de dag. Ik hou ervan om veel in contact te zijn met onze klanten.

Het is heel fijn om te werken in een toffe sfeer waar vrolijkheid centraal staat. Er wordt ook regelmatig geïnvesteerd in onze productkennis doormiddel van demo’s, zodat we steeds “on top” blijven en een goede service aan onze klanten kunnen bieden.”

Marie-France - Telesales

REGINE 2.jpg

« Je m’épanouis professionnellement dans ma fonction de conseillère commerciale. J’apprécie être à l’écoute des clients et agir pour trouver des idées ou des solutions. Chaque journée apporte son lot de découvertes et de défis »

Régine - Sales

JESSY.jpg

“Ik ben gestart op de commerciële binnendienst als Telesales. Het leukste deel van de job vond ik zonder twijfel de dagelijkse contacten met onze klanten. 

Toen ik de kans kreeg om door te groeien als Telesales manager heb ik die met 2 handen gegrepen. Het gaf mij de mogelijkheid om vanalles bij te leren. 

Na 8jaar Telesales was ik toe aan een nieuwe uitdaging met een creatiever kantje… Ik kreeg een aanbieding om te starten in de Marketingafdeling waar ik nu bij elk nieuw project mij helemaal kan uitleven als Marketing & Digital Manager.”

Jessy – Marketing & Digital Manager

MATTHIAS.jpg

“Hi ik ben Matthias en al reeds 6jaar in dienst bij in het bedrijf

Elke dag is anders, ons uniek aanbod in producten en een ruime waaier aan klanten: koks, vishandelaars, slagers, …

Ik kom er allemaal mee in contact en die zorgen voor boeiende dagen. 

Opleidingen om je steeds beter te maken, fijne collega’s, toegankelijke directie… Ik ben van plan hier nog heel lang in dienst te blijven. 

See you soon?”

Matthias – Sales